När Aiko Sushi öppnades i Lund 2016 av Quang Tran och Nguyet Bui var de först av sitt slag med konceptet “All you can eat”-buffé.

Vår ambition är att erbjuda sushi av hög kvalitet gjord på beställning, för att ge den härliga känslan av fräsch och smakrik sushi. Vår kärlek till sushi kombinerat med önskan om att erbjuda färsk, kreativ och god sushi resulterar i att all mat görs från grunden varje dag.

Vi valde namnet “Aiko” efersom Ai betyder kärlek och Aiko “det älskade barnet”, vilket är precis vad företaget betyder för oss.

Därför vill vi att även gästerna ska känna stor kärlek för sushi när man har ätit hos oss! Vare sig om du är nybörjare eller van sushiälskare välkomnar Aiko dig in i sushivärmen Smaklig måltid!

På Aiko Sushi Express vill vi fokuserar mer på smidigheten, samtidig bibehålla den höga kvalitén på vår sushi och liten mera fokus på fräscha Poke Bowls, som är väldigt uppskattad hos oss.

I Maj 2020 öppnade vi Aiko Sushi i Entré Malmö.

Vi valde namnet ”Aiko” för Ai som betyder kärlek eller Aiko som det älskade barnet, då företaget är som ett älskat barn för oss.
Därför vill vi att gästerna också ska känna stor kärlek till sushi, gärna massor, när man har ätit hos oss. 

Detta vill vi dela med till båda nybörjare och van sushiälskare, med det i baktanken blickar vi framåt och välkomnar alla in i sushivärmen.

Testar Sverige

Testar Sverige jämförde Aikosushi med en annan sushi restaurang i Malmö

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå