Aiko Sushi öppnade i Lund i 2016 av Quang Tran och Nguyet Bui och med först av sitt slag i Skåne med konceptet ” All you can eat” – sushi. Vår ambition är att leverera hög kvalitetsushi gjord på beställning, för att ge den härliga känslan av fräsch och smakrika sushi.

Vår kärlek till sushi och en önskan om att erbjuda smakrika, kreativa och god sushi så göras alla maten från grunden varje dag.

Efter två år med mycket kärlek, uppskattning och uppmaning öppnar vi i November 2017 upp porten för den första Aiko Sushi Expres i Malmö med två nya partner Phong Pham och Nga Bui.

På Aiko Sushi Express vill vi fokuserar mer på smidigheten, samtidig bibehålla den höga kvalitén på vår sushi och liten mera fokus på fräscha Poke Bowls, som är väldigt uppskattad hos oss.

I Maj 2020 öppnade vi Aiko Sushi i Entré Malmö.

Vi valde namnet ”Aiko” för Ai som betyder kärlek eller Aiko som det älskade barnet, då företaget är som ett älskat barn för oss.
Därför vill vi att gästerna också ska känna stor kärlek till sushi, gärna massor, när man har ätit hos oss. 

Detta vill vi dela med till båda nybörjare och van sushiälskare, med det i baktanken blickar vi framåt och välkomnar alla in i sushivärmen.

Testar Sverige

Testar Sverige jämförde Aikosushi med en annan sushi restaurang i Malmö

Hemsida & Design av Intendit Webbyrå